PRO-TRADE web trgovine: 01 / 46 53 377

DANI KORKMAZA - sniženje do 50% na kuhinjsko posuđe, uređaje, pribor i pomagala!Opremite kuhinju vrhunskim posuđem, opremom i priborom marke KORKMAZ!

Pod markom KORKMAZ u svim maloprodajnim trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Zadru te u internet trgovini LONCI&POKLOPCI by Bajde možete pronaći velik dio asortimana za opremanje vaše kuhinje. U ponudi je više stotina artikala različitih namjena!
  • Vrhunsko posuđe i setovi posuđa od nehrđajućeg čelika (inoxa) i višeslojnog aluminija s kvalitetnim zaštitnim slojem
  • Električni uređaji za domaćinstvo (tosteri, mikseri, vage, kuhala i sl.)
  • Kuhinjski pribor pomagala svih vrsta i namjena (pribor za jelo, huhinjski pribor, posude i zdjele, pribor za serviranje, daske za posluživanje i rezanje te ostali praktični pribor)
► DANI KORKMAZ-a traju od 15. veljače do 31. ožujka u svim trgovinama LONCI&POKLOPCI by Bajde u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Zadru te u internet trgovini.

Popusti ovise od načina i vrste plaćanja.

U trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Zadru:
  • Za jednokratno gotovinsko plaćanje iznad 2.000,00 kn – popust od 40%
  • Za jednokratno gotovinsko plaćanje do 2.000,00 kn – popust od 35%
  • Za plaćanje svim kreditnim karticama jednokratno ili do 12 rata – popust od 30%
U Internet trgovini:
  • U internet trgovini kompletan KORKMAZ asortiman koji je dostupan na skladištu snižen je 35% te popust vrijedi za sve vrste plaćanja (pouzećem, internet bankarstvo i kreditne kartice).
  • Tijekom akcije "Dani Korkmaza" za sve narudžbe s Korkmaz artiklima dostava je besplatna. Promo kod za besplatnu dostavu: DOSTAVA
Posebna pogodnost u trgovinama i Internet trgovini: 

► Korkmaz ALFA INOX tava – popust od 50% za sve vrste plaćanja.​► Korkmaz OMELETTE tava s poklopcem (3 veličine) – popust od 50% za sve vrste plaćanja.O KORKMAZ-u

KORKMAZ
je s radom započeo 1972. godine u radionici od 50 m2, a danas djeluje u tri tvornice smještene u Istanbulu i Kocaeli s proizvodnom površinom od 42.000 m2. KORKMAZ proizvodi vrhunsko posuđe od nehrđajućeg čelika i električne uređaje u suvremenim tvornicama smještenima u Kocaeli i Istanbulu. U svim proizvodima iz Korkmaz programa glavni kriterij je ljudsko zdravlje. Svi proizvodi su u skladu s međunarodnim zdravstvenim normama. Korkmaz također ozbiljno napreduje u vanjskotrgovinskim odnosima izvozeći proizvode u 90 zemalja svijeta.