1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. DANI KORKMAZA! Do 40% popusta na vrhunsku opremu za kuhanje

DANI KORKMAZA! Do 40% popusta na vrhunsku opremu za kuhanje

Pripremili smo za vas sjajan katalog Korkmaz opreme za kuhanje s popustima do 40% za sve oblike plaćanja.


 

Vrhunsko, a povoljno!


Ako još niste čuli za Korkmaz, što je malo vjerojatno ako volite kuhati kod kuće, riječ je o jednom od najpopularnijih svjetskih brendova posuđa i opreme za kuhanje. Korkmaz je popularan jer je zahvaljujući vlastitim patentima, inovacijama, sustavu proizvodnje i poslovnom modelu na tržište doveo posuđe i kućanske aparate premium kvalitete po povoljnim cijenama.

Korkmaz posuđe od inoxa, tave s bakrenim i granitnim legurama, grill tosteri, express lonci, samostojeći mikseri ili originalni kuhinjski uređaji poput Kavhekolik aparata za tursku kavu, među najprodavanijom su kućnom kuhinjskom opremom na svijetu.


 

Dani Korkmaza – dani za pamćenje


Dani Korkmaza traju do 31. ožujka. Da, vjerujemo da ćete i vi pamtiti da ste za vrijeme ovih super dana nabavili sjajno Korkmaz posuđe od inoxa, setove inox lonaca i tava ili tavu s bakrenim ili granitnim legurama, možda grill toster, express lonac koji će vas oduševiti, mikser ili originalni kuhinjski uređaj poput Kavhekolik aparata za tursku kavu. Ima toga jako puno, zato pogledajte ponudu, zaista vrijedi vašeg vremena! I sretno s kupnjom.


 

 Katalog proizvoda


Odaberite željenu kategoriju i pregledajte ponudu svih sniženih proizvoda. Svi Korkmaz proizvodi su sniženi 30%, a tu je i katalog odabranih proizvoda sniženih čak 40%.
Velike uštede i na Eterna setove posuđa od inoxa - 35% popusta!Napomena o kupnji


Akcija Dani Korkmaza dostupna je na web shopu i u svim trgovinama LONCI&POKLOPCI by Bajde. Navedena akcijska cijena vrijedi isključivo za proizvode dostupne na skladištu u Hrvatskoj. Ukoliko naručenog proizvoda više nema na skladištu jer je rasprodan, kupac ima pravo na povrat novca ili zamjenu za neki drugi proizvod iste ili slične vrijednosti koji se nalazi na skladištu. Akcija traje do 31. ožujka 2023., odnosno do isteka zaliha.