1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. DANI GUSA! Do 50% popusta na Dutch ovene, tave i pekače od lijevanog željeza

DANI GUSA! Do 50% popusta na Dutch ovene, tave i pekače od lijevanog željeza

U dućanu s kuhinjskim blagom od sredine rujna traju tradicionalni Dani gusa. Na popustu od 50% je odabrani asortiman, dok je sav preostali asortiman na popustu od 30%.


 

Nema ozbiljne kuhinje bez posuđa od gusa


Odlično posuđe od gusa, tj. lijevanog željeza nije jeftino, osobito kad je tako kvalitetno kao što je to posuđe branda Lava, zato je akcija prilika da svatko može izabrati za sebe jedinstveni lonac poznatiji kao Dutch oven, razne druge pekače, tave i grill tave i još mnogo toga. Nema ozbiljne kuhinje bez lonca ili tave od gusa.


Jedna posuda koja može zamijeniti skoro sve - Dutch oven


Dutch oven, višenamjenski je lonac koji možete koristiti za sve vrste recepata, uključujući pečenje, meso i ribu, slastice i kolače, čak i kruh, posebice onaj od kiselog tijesta. Posebno je pogodan za sporo kuhanje, zato što savršeno zadržava ravnomjernu toplinu, ali i zato što se može prenijeti sa štednjaka u pećnicu. Tajna sporog kuhanja je u poklopcima i naravno debelim rubovima, a poklopljeni Dutch oven zadržava vlagu dok hrana kuha, zato su okusi istovremeno i bogati i nježni.
 

Popust do 50%


Velika tradicionalna akcija na posuđe od lijevanog željeza, tj. gusa turskog branda Lava i ove vam godine donosi do čak 50% popusta na odabrani asortiman, dok je sav ostali asortiman snižen 30%!
 

Katalog 


Izaberite svoj veći ili manji Dutch ovenpekačtavugrill tavutajinewokset za posluživanje ili što već trebate, na našem web shopu ili u dućanima s kuhinjskim blagom.

Kliknite na katalog kojeg smo rasporedili u kategorije, pogledajte ponudu i prepustite se užicima kuhanja u vrhunskom posuđu od gusa!
 

Dodatno - Brandani Dutch oveni od gusa


Brandani asortiman posuđa autentičan je spoj izgleda i funkcije. Tako je i sa izvrsnom linijom plitkih i dubokih lonaca od gusa. Talijani svoj lonac od gusa radije zovu Cocotte, jednako kao Francuzi, a možete i vi, važno je da znate da su Cocotte i Dutch oven nazivi za istu vrstu famoznih lonaca od lijevanog željeza iliti gusa.


 

Napomena o kupnji


Akcija na proizvode iz kataloga vrijedi u našem cijelom prodajnom sustavu. Popusti se ne zbrajaju, tj. na akcijske cijene nije moguće ostvariti dodatne popuste. Akcijska cijena vrijedi isključivo za proizvode dotupne na skladištu u Hrvatskoj. Ukoliko naručenog proizvoda više nema na skladištu jer je rasprodan, kupac ima pravo na povrat novca ili zamjenu za neki drugi proizvod iste ili slične vrijednosti.