1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Cozze pizza pećnice na struju i plin

Cozze pizza pećnice na struju i plin

Malo je toga što nas veseli poput dobre hrane i druženja, a sada možete uživati u home-made pizzama koje će nadmašiti sva očekivanja.


 

Pizznite se uz Cozze pizza pekače na struju ili plin!


Pizzu možete jednostavno peći u svojoj Cozze pećnici za pizzu tijekom cijele godine, a posebno je zadovoljstvo kada se smjestite s prijateljima na terasi ili u vrtu, uz pravu Napolitanu i čašu dobrog piva. Ili uživate na izletu s obitelji, kampirate na moru ili gorju, a ponekad ćete ju posuditi susjedu ili prijateljima radi rođendana s puno djece.
 

Danska kvaliteta


Cozze je Danska tvrtka, koja pri izradi proizvoda za vanjsku uporabu kombinira dizajn i inovaciju, a trenutno donose revoluciju iskustva u dvorišta diljem svijeta.
Vrhunski proizvođač pristupačnih proizvoda na otvorenom, prepoznatljiv kao zabavan i pristupačan brend za kuhanje na otvorenom.
Suvremena životna dinamika i sve veći interes za kuhanjem kod kuće potaknuli su potražnju za inovativnim kuhinjskim uređajima.
Cozze donosi mogućnost pripreme prave pizze, poput one iz pizzerije, s brzinom, okusom i jednostavnošću kojom su oduševljeni i odrasli i djeca.


 

Na struju!


Pizza je sinonim za druženje i ukusnu hranu, a Cozze je sinonim za odlične pećnice u koje se možete pouzdati!
Cozze strujna pećnica ima sve što trebate za pripremu nevjerojatnih, hrskavih pizza, tako da u svom domu u srcu grada možete stvoriti originalnu talijansku atmosferu. Grijaći element u ovo pećnici stvara nevjerojatnu količinu topline, što vam pomaže da izbjegnete spužvasto dno ili polupečene pizze. Naša nova pećnica će vas oduševiti.
S Cozze 13” i 17" pećnicama za pizzu na struju možete brzo i jednostavno ispeći najukusnije pizze u vlastitom domu, na terasi ili u dvorištu.
Dvije minute su dovoljne nakon što se pećnica zagrije.


 

I na plin!


Jedna od ključnih prednosti Cozze pizza pećnica je izuzetno kratko vrijeme pečenja. Samo 2 minute dovoljno je da pizza bude savršeno pečena, zadržavajući svježinu sastojaka i okus autentične pizze.


 

Puno dodatne opreme za pizza majstore


Osim pećnice za pizzu, biti će vam potrebna i dodatna oprema poput lopatice za pizzu, okretača za pizzu, daske za posluživanje pizze, termometra, rezača za pizzu i drugog. Sve to možete pronaći ovdje.