1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Čak 50% popusta na odabrane Bialetti kafetijere i poklon kava

Čak 50% popusta na odabrane Bialetti kafetijere i poklon kava

Uz 50% popusta na odabrane modele častimo vas i Bialetti Perfetto Moka Classico kavom!


Svim web shop kupcima (akcija se ne primjenjuje u maloprodajnim jedinicama) ponudili smo Bialetti Moka Express i New Brikka  kafetijere po 50% nižoj cijeni, uz 100 grama Perfetto Moka Classico kave na poklon! Količine su ograničene.


Novo u ponudi - Bialetti kava


Svi ljubitelji vrhunske kave u prodajnom sustavu LONCI&POKLOPCI by Bajde mogu kupiti fantastičnu Bialetti mljevenu kavu za kafetijere, kavu u zrnu te Nespresso kompatibilne kapsule kave.


 

Bialetti Perfetto Moka Classico mljevena kava za kafetijere


Već više od stotinu godina, Bialetti je svjetski lider u proizvodnji aparata za pripremu kave. Sada pak predstavljaju svoju liniju mljevene kave Perfetto Moka, idelanu za kafetijere tj. moku.Savršeno pržena
Bialetti je razvio metodu dugog i kontroliranog prženja kave koja omogućuje pojačavanje aromatičnog spektra porijekla kave. Tako Bialetti stvara jedinstvenu aromu koja vam može ponuditi jednostavno savršene trenutke.

Savršeno mljevena
Savršeno uravnotežena za pripremu Moka kave jer jamči besprijekornu ekstrakciju.

Savršenog okusa
Iz izbora najboljih zrna proizlazi savršena kombinacija okusa i mirisa za savršenu kavu pripremljenu s mokom.Na izbor su Classico, Delicato, Decaf, Hazelnut, Chocolate i Vanilla okusi kave u pakiranju od 250g.
 

Bialetti Grani pržena kava u zrnu


Strast prema ritualu kave i Bialetti iskustvo spajaju se kako bi proizveli najbolja zrna kave, savršene za one koji vole eksperimentirati i smišljati vlastite mješavine. Na izbor su Classico i Delicato kave u zrnu.


Bialetti Nespresso kompatibilne kapsule kave


Intenso Nespresso kompatibilne kapsule sadrže mješavinu fine južnoameričke Arabice i Robuste iz jugoistočne Azije, idealan espresso za one koji vole kavu snažnog i odlučnog okusa. Još ćete ju više zavoljeti kada vam kažemo kako su Bialetti kapsule izrađene su od 100% recikliranog aluminija kako bi se održala aroma kave, štiteći je od utjecaja kisika, svjetlosti i vlage.