1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Brandani Dutch oveni od gusa

Brandani Dutch oveni od gusa

Brandani Dutch oven pojačava okuse, jamči izvanredne rezultate kuhanja i nije samo praktičan za korištenje, već i savršen za posluživanje te prezentaciju hrane.


 

Vrhunsko posuđe od gusa u bojama Toscane


Brandani asortiman posuđa autentičan je spoj izgleda i funkcije. Tako je i sa izvrsnom linijom plitkih i dubokih lonaca od gusa. Talijani svoj lonac od gusa radije zovu Cocotte, jednako kao Francuzi, a možete i vi, važno je da znate da su Cocotte i Dutch oven nazivi za istu vrstu famoznih lonaca od lijevanog željeza iliti gusa.


Ljepota i okusi Toscane


Brandani posuđe posebno je radi profesionalne izrade ali i radi mjesta porijekla, boje Toscane istovremeno donose raskoš i pitomost podneblja koje neizostavno vežemo uz jedinstvene okuse, ne samo vrhunskog vina već jednako i vrhunske hrane. Brandani brend suptilno je ogledalo ljepote, pitomosti i raskoši Toscane.


Gus je težak, zato je kuhanje lagano!


Svaki lonac od gusa je težak, ali i to je jedan od razloga zašto fantastično raspoređuje temperature i dugo zadržava ne trošeći nepotrebno energiju. Brandani Dutch oven oduševit će vas, osobito ako još uvijek niste okusili čari svestranog kuhanja u loncu od gusa.


 

Brandani gus


Emajlirano lijevano željezo (gus) vrijedan je i robustan materijal koji se dobro prilagođava svim vrstama pripreme i kuhanja hrane. Osobito preporučeno za dugi proces kuhanja na niskoj temperaturi, kao i za prženje, lijevano željezo je najprikladnije u kuhinji zbog svoje sposobnosti ravnomjernog i učinkovitog zagrijavanja: osobito uzbudljiva je funkcija poklopca koji je inženjerski izveden i dizajniran za zadržavanje pare koja se prirodno proizvodi iz namirnice i povratno djeluje na hranu.Brandani gus pogodan je za plinski štednjak, staklokeramički/električni štednjak ili električnu/tradicionalnu pećnicu te za indukcijski štednjak. Brandani Dutch oven obogatit će okuse za izvanredan doživljaj hrane. Mješavina stila i praktičnosti, koju stvarno ne smijete propustiti!