PRO-TRADE web trgovine: 01 / 46 53 377
OutletBradley Smoker briketi za dimljenje, 48 komada, Alder

Bradley Smoker briketi za dimljenje, 48 komada, Alder

  • Šifra: BTAL48
  • Dostupnost: Dostupno
  • Proizvođač: GRAKKA
  • Cijena: 185,78 kn290,00 kn (25,00 € 39,03 €)
Artikl je dodan u košaricu!
Ključ uspjeha Bradley pušnica su Bradley briketi s okusom. Za izradu briketa, koristi se sjeckano prirodno drvo koje se pod pritiskom povezuje u briket. Okus dima određuje drvo od kojeg je sačinjen briket. ? Alder i javor daju bogat i poseban okus koji se najčešće koristi s plodovima mora, šunkom i slaninom. ? Jači i vrlo različiti okus Mesquite i Hickory najčešće se koriste za pušenje govedine i svinjetine, kao što su svinjska ramena i brisketi govedine. ? Jabuka i višnje dodaju slađi, blaži okus dima, najčešće se koristi s peradi i mesom divljači. ? Pogledajte karticu Aroma za više detalja o vrstama drva i okusa. Bradley briket gori 20 minuta, stvarajući čisti okus dima. Kada briket u potpunosti izgori, nježno se odmiče od plamenika tedmiče od plamenika te se gasi u posudi sa vodom, a na njegovo mjesto dolazi sljedeći briket. Ciklus se nastavlja sve dokle ima briketa u generkle ima briketa u generkle ima briketa u genere ima briketa u genere ima briketa u generle ima briketa u generatoru dima. Vi u generatoru dima. Više generatoru dima. Više možeeratoru dima. Više možeeratoru dima. Više možete pogldima. Više možete poglma. Više možete pogledati na stranicama http://www.bradleysmoker.hr/
Tehničke karakteristike

Bradley briketi sa okusom dobiveni su od prirodnog drveta bez dodavanja aditiva. Testirani su od strane "British Columbia Institute of Technology", te stvaraju dim do četri puta čišći od rezanog identičnog drveta. Sastoje se od 99.98% prirodnog drveta i 0.02% kolagena - prirodne smjese koja se koristi za spajanje u briket.

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 10% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle.

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi