PRO-TRADE web trgovine: 01 / 46 53 377

BIALETTI MUKKA kafetijera za cappuccinoMukka je aluminijski aparat za kavu, s ručkicom za otvaranje te posebnim sigurnosnim ventilom i inovativnim Bialetti patentiranim poklopcem za miješanje kave i mlijeka.

Bialetti Mukka je vrhunska i posebna kafetijera koja vam omogućuje pripremu espresso cappuccina kod kuće, kremastog kao u kafiću.

Praktičan jednostavan za korištenje, Mukka je opremljen integriranim pjenjačem koji vam omogućuje dobivanje finog napitka u nekoliko jednostavnih koraka.

Uz Mukku se možete zabaviti praveći vlastiti domaći cappuccino slijedeći želju ili inspiraciju trenutka.Kako upotrijebiti Mukka kafetijeru?
U dno kafetijere ulijete vodu, dok u filter lijevak stavite kavu. U gornjoj posudi podignite ventil te ulijte mlijeko do oznake. Poklopite, pritisnite ventil i potom kafetijeru stavite na vatru. Kada tekućina provrije vaš je cappuccino spreman! 

Gdje i kako kupiti Mukka kafetijeru?
Bialetti Mukka kafetijeru 
možete kupiti u svim trgovinama LONCI&POKLOPCI by Bajde u ZagrebuSplituRijeciZadru Ljubljani te u ►internet trgovini. U internet trgovini iskoristite članski popust od 10% i besplatnu dostavu.

Tehničke karakteristike
Materijal kućišta: aluminij
Materijal ručke: termoplast
Materijal ventila: termoplast
Sigurnosni ventil koji se lako čisti
Promjer dna kotla: 120 mm
Visina: 220 mm
Kapacitet: 220 ml - indikativna vrijednost: može varirati ovisno o količini utrošene vode, količini kave, smjesi i mljevenju iste.
Dimenzije: 17,5 x 13 x 21 cm

​Nije prikladno za uporabu na indukcijskim pločama.
Nije za perilicu posuđa.