Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Lonci i poklopci blog
  3. BIALETTI KREMINA kafetijera za machiatto

BIALETTI KREMINA kafetijera za machiattoKremina je aluminijski aparat za kavu, s ručkom i ručkicom za otvaranje te posebnim sigurnosnim ventilom i inovativnim Bialetti patentiranim poklopcem za pjenjenje.

Bialetti Kremina je inovativan aparat za kavu (kafetijera) dizajniran za dobivanje macchiata ili jednostavno pjenušave kave, s mekom i baršunastom kremom poput one u kafiću.

Praktičan i jednostavan za korištenje, Kremina je opremljen prozirnim poklopcem s integriranim pjenjačem koji vam omogućuje dobivanje finog napitka u nekoliko jednostavnih koraka.

Uz Kreminu se možete zabaviti praveći pjenušavu kavu, ali i marokansku kavu i mocaccine slijedeći želju ili inspiraciju trenutka.Kako upotrijebiti Kreminu?
Napunite baznu posudicu vodom i sipajte željenu količinu mljevene kave u filtar za kavu. S gornje posudice odvrtanjem ručkice odvojite poklopac te u nju uspite 45 ml mlijeka te ga vratite. Kafetijeru zatim kratko stavite na vatru, sve dok se ručkica pjenjača ne podigne. Tada Kreminu odmaknite s vatre i 15 sekundi pomičite ručkicu pjenjača gore dolje kako bi napravili finu pjenicu. Vaš je machiatto spreman za posluživanje! Gdje i kako kupiti Kreminu?
Bialetti Kreminu 
možete kupiti u svim trgovinama LONCI&POKLOPCI by Bajde u ZagrebuSplituRijeciZadru Ljubljani te u ►internet trgovini. U internet trgovini iskoristite članski popust od 10% i besplatnu dostavu uz promo kod: DOSTAVA

Tehničke karakteristike
Materijal kućišta: aluminij
Materijal ručke: silikon
Materijal ručkice pjenjača: termoplast
Sigurnosni ventil koji se lako čisti
Promjer dna kotla: 95 mm
Visina: 200 mm
Kapacitet: 140 ml - indikativna vrijednost: može varirati ovisno o količini utrošene vode, količini kave, smjesi i mljevenju iste.
Dimenzije: 15 x 11 x 21.5

​Nije prikladno za uporabu na indukcijskim pločama.
Nije za perilicu posuđa.