Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Posebne pogodnosti
  3. BEST BUY plinski roštilji po odličnim cijenama!

BEST BUY plinski roštilji po odličnim cijenama!

Plinski roštilji, lako upravljivi, ekološki, moćni! S njima možete sve, grillati, kuhati, peči, pržiti! Nema granica. Samo je jedno pravilo - zabavite se i spremite najbolji roštilj do sada. Za tu smo vam prigodu pripremili izbor  plinskih roštilja belgijskog proizvođača Barbecook. Izaberite svoj model prema vlastitim potrebama i ukusu. Roštilji su na lageru, odmah dostupni, isporučujemo ih u roku od 2 do 3 dana. Dostava je besplatna.

Mnogo je različitih roštilja na tržištu, a mi smo uvjereni da su Barbecook roštilji doista nešto drugačije. Kvalitetni, izdržljivi, moćni. Opravdat će svaku kunu uloženu u njega!Roštilj ne bi trebao biti samo roštilj. Zašto na svom roštilju ne biste pripremili pizzu, okrenuli ražanj, ispekli škampe? Uz dodatnu opremu i pribor, doista vam neće biti premca! Pogledajte katalog pribora i opreme za roštilje. Obratite pažnju i na zaštitne navlake, zašto ne biste zaštitili svog ljubimca?Tražite roštilj za početnike? SIESTA 210 je početni model, ali neka vas to ne zavara jer to je samo marketinška fora, odličan je to roštilj za većinu igrača! Stvoren za lagano rukovanje jednom rukom, dok drugom okrećete meso i povrće na rešetki. Što su dečki bez svojih igračaka? Zabava je tek počela zahvaljujući integriranom otvaraču boce. Živjeli!

Definitivni BEST BUY plinski roštilj je SPRING 3212, s kojim će vaše prvo iskustvo roštiljanja biti savršeno. Ovaj roštilj pruža sve najbolje što Barbecook nudi, izdržljivost i jednostavnost.

Tražite li ipak plinski roštilj za ozbiljne igrače, nudimo 2 strašna modela, SIESTU 412 i SIESTU 612 koja je opremljena s čak 5 plamenika i površinom rešetke za 18 porcija što znači da ćete na samo jednom roštiljanju opskrbit pola kvarta! Standardna oprema je mrak, uključuje start paket, ladicu za masnoće, električno paljenje, kolica s vratima, prostor za pohranu plinske boce, kantu za otpatke, termometar.Naravno, svi roštilji rade s klasičnim plinskim bocama, a ukoliko vam je potreban plinski regulator s crijevom, nema problema, imamo i njega.