1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. BEST BUY! Korkmaz Air friteze na vrući zrak

BEST BUY! Korkmaz Air friteze na vrući zrak

Best Buy Korkmaz Air friteze na vrući zrak možete kupiti u svim LONCI&POKLOPCI by Bajde trgovinama i na web shopu. Za vrhunski doživljaj pripreme hrane odaberite Korkmaz Air fritezu.


 

Revolucionaran način pripreme hrane


Air friteze revolucioniraju način pripreme hrane, nudeći ukusan obrok uz minimalnu upotrebu ulja. Ova inovativna kuhinjska pomagala koriste vrući zrak za prženje i pečenje hrskave hrane, bez potrebe za dubokim uljem. Smanjuju masnoću u jelu za više od 75%, čineći obroke zdravijima, ali jednako ukusnima. Brže su i učinkovitije od klasičnih friteza, omogućavajući vam da uživate u hrskavim rezultatima bez dugog čekanja.


 

Svestrana priprema obroka


Air friteze također pružaju svestranost, jer mogu pripremati raznovrsne obroke, od hrskavih krumpirića do sočne piletine. Tako ćete u Air fritezi bez problema, osim pomfrita, pripremiti pečenje, razne vrste mesa, ribu na roštilju, skuhati gulaš!

Olakšavaju kuhanje bez nereda, čišćenje je jednostavno, a pritom čuvaju vaše zdravlje i kućni proračun. Uživajte u hrskavim poslasticama bez kompromisa uz Air friteze - moderno rješenje za brzu, zdravu i ukusnu pripremu hrane.
 

Korkmaz Air tehnologija dinamičkog protoka zraka


Korkmaz friteze, proizvedene od strane uglednog turskog brenda, predstavljaju vrhunsku kvalitetu i praktičnost u kuhanju. S inovativnom tehnologijom dinamičkog protoka zraka, snage od 1500 do 1700 W, te posudama kapaciteta od 1 do 12 litara, omogućuju širok raspon upotrebe.S posudom koja je periva u perilici posuđa, unaprijed programiranim funkcijama, kontrolom temperature od 40 do 200 stupnjeva te automatskim isključivanjem i signaliziranjem da je hrana spremna, Korkmaz friteze jamče praktičnost i jednostavnost u kuhinji.
 

Pouzdan odabir


Za vrhunski doživljaj pripreme hrane, odaberite Korkmaz Air fritezu. Ova inovativna friteza ne samo da pruža hrskave rezultate s minimalnom upotrebom ulja, već i nudi lako čišćenje, napredne značajke temperature te jamstvo od 2 godine. Uživajte u zdravim i ukusnim obrocima uz pouzdanost Korkmaz brenda.