1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Berlinger Haus - savršena kombinacija praktičnih kuhinjskih proizvoda

Berlinger Haus - savršena kombinacija praktičnih kuhinjskih proizvoda

Berlinger Haus novost je u našoj ponudi. Vjerujemo da će vas zainteresirati izbor različitih vrsta električnih uređaja odnosno miksera, blendera, sjeckalica, friteza, tostera i kuhala.


Električni uređaji


Električni uređaji nezaobilazni su u svakoj kuhinji, važno je da mogu ispuniti vaše potrebe i očekivanja, a Berlinger Haus uređaji imaju itekako dovoljno kvalitete, a to znači dovoljno snage da zadovolje svaku vašu želju.

Samostojeći mikseri odnosno popularni kuhinjski roboti danas su sve traženiji jer objedinjuju različite funkcije (zar je moguće zamisliti kuhinji bez prijateljski raspoloženog robota-najboljeg asistenta u kuhinji), a izbor kojeg nudi Berlinger Haus odlikuje se odličnim balansom cijene i kvalitete, ugodno ćete se iznenaditi dostupnošću ("value for money") kao i odličnim dizajnom.


 

Posuđe


Pored kvalitetnih električnih aparata odabrali smo za vas nekoliko vrlo kvalitetnih tava, a posebno skrećemo pozornost na liniju tava Eternal među kojima ćete pronaći i odličnu wok tavu. Liniju Eternal izrađenu u troslojnom konceptu, posebnom čini i tehnološki vrlo zanimljiv i inovativan, neki kažu revolucionaran, neprijanjajući premaz. Osim što savršeno raspoređuje temperaturu, dvostruko brže zagrijava i stoga troši manje energije, zahtjeva naravno i manje ulja upravo radi Eterna premaza koji primarno onemogućava prijanjanje odnosno ljepljenje hrane za vrijeme kuhanja odnosno pečenja, a na kraju iznenađuje izuzetno svojstvo otpornosti na udarce i grebanje.



Berlinger Haus je best buy marka koja utjelovljuje savršenu kombinaciju praktičnih kuhinjskih proizvoda, jednostavnih za korištenje i osjećaj luksuza visoke klase po vrlo prihvatljivim cijenama.