1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Mikseri

Berlinger Haus Kitchen machine samostojeći mikser s rotacijskom glavom

Berlinger Haus
  • Šifra: BH/9193
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: burgundy metallic
  • Dimenzije: 1300 W
  • Proizvođač: Berlinger Haus
  • Cijena: 163,00 € (1.228,12 kn)

Opis

Brand Berlinger Haus je visokokvalitetna marka iznimnog dizajna. Berlinger Haus proizvodi specijalizirane, kvalitetno izrađene, jedinstvene i inovativne proizvode izrađene od najnaprednijih i najkvalitetnijih materijala. Glavni cilj naše tvrtke je kreiranje revolucionarnih proizvoda u skladu s najnovijim razvojem i trendovima u proizvodima za kućanstvo. Tajna marke BerlingerHaus leži u jedinstvenim kolekcijama. Pod sloganom: Dotjerajte svoju kuhinju, omogućujemo vam da potpuno promijenite izgled, ali i funkcionalnost svoje kuhinje.

Ovaj suvremeni stilski mikser isticat će se u vašoj kuhinji prekrasnom bojom. Najnoviji modeli samostojećih miksera su iznimno učinkoviti, kompaktni uređaji s jednostavnim upravljanjem i savršenim dizajnom. U svojoj klasi se odlikuju snažnim elektromotorom. Savršen dizajnerski komad jedinstvenih metalik boja, gracioznih oblina i promišljene konstrukcije. Elegantna sjajna površina.

Ovaj proizvod izrađen je od nehrđajućeg čelika 18/10 i plastike. Uklonjiva posuda za miješanje od nehrđajućeg čelika kapaciteta 6 litara pruža dovoljan kapacitet za miješanje tijesta ili drugih sastojaka od 0,2 kg do 2 kg. Samostojeći mikser opremljen je s tri dodatka uključujući žičanu mutilicu, kuku za tijesto, ravnu metlicu kao i prozirni poklopac posude za zaštitu od prskanja. Tri nastavka zadovoljit će sve vaše potrebe za miješanjem, uključujući miješanje, tučenje, mućenje, miješenje, miješanje jaja ili vrhnja. Glava se naginje unatrag za laku promjenu nastavaka ili uklanjanje posude. Svi znamo koliko zvuk miksera može biti glasan i neugodan! Napokon možete uživati u izradi kolača sa snažnim, ali vrlo tihim motorom. Još jedna velika značajka je opcija 6 brzina i pulsna funkcija.

Tehničke karakteristike

Materijal: plastika i nehrđajući čelik
Posuda od nehrđajućeg čelika 18/10 zapremine 6 L
LED svjetlo kao indikator napajanja
Non-stick posuda za tijesto i miješanje
Metlica za tučenje
1300 W, 220-240 V, 50/60 Hz
6 brzina s funkcijom turbo pulsa
Lako se čisti
Jednostavna funkcija otvaranja/zatvaranja
Posuda od nehrđajućeg čelika
LED svjetlo kao indikator napajanja
Poseban dizajn za nisku razinu buke
Elegantan dizajn

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi