1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Friteze

Berlinger Haus Air Fryer friteza na vrući zrak

Berlinger Haus
  • Šifra: BH/9445
  • Dostupnost: Dostupno u ograničenim količinama
  • Boja: black rosegold
  • Dimenzije: 3,2 l
  • Proizvođač: Berlinger Haus
  • Cijena: 106,50 €

Opis

Brand Berlinger Haus je visokokvalitetna marka iznimnog dizajna. Berlinger Haus proizvodi specijalizirane, kvalitetno izrađene, jedinstvene i inovativne proizvode izrađene od najnaprednijih i najkvalitetnijih materijala. Glavni cilj naše tvrtke je kreiranje revolucionarnih proizvoda u skladu s najnovijim razvojem i trendovima u proizvodima za kućanstvo. Tajna marke BerlingerHaus leži u jedinstvenim kolekcijama. Pod sloganom: Dotjerajte svoju kuhinju, omogućujemo vam da potpuno promijenite izgled, ali i funkcionalnost svoje kuhinje.

Tehničke karakteristike

Predstavljamo posljednju generaciju kuhinjske inovacije. Ovaj izvanredni uređaj omogućuje vam pripremu ukusnih i zdravih obroka s do 80% manje masti, redefinirajući vaš pristup kuhanju. Sustav kruženja vrućeg zraka, omogućuje vam prženje ili pečenje raznih namirnica do hrskave boje bez potrebe za nezdravim masnoćama koje obično zahtijevaju standardne friteze te čini vašu prehranu zdravijom, pojednostavljuje čišćenje i ne stvara neugodne mirise u kuhinji.
Potpuna kontrola nad kuhanjem s temperaturnim rasponom od 80-200°C, koji možete jednostavno prilagoditi pomoću LCD zaslona osjetljivog na dodir. Također možete birati između unaprijed postavljenih programa pečenja za dodatnu udobnost. S prilagodljivim mjeračem vremena postavite vrijeme pečenja do 60 minuta, sa zvonom koje signalizira kada su vaše kulinarske kreacije spremne.
Napajanje 220-240V, 50Hz
Snaga 1300W
Kontrola temperature 80-200°C
Kapacitet 3.2l
Jednostavno održavanje: neprianjajuća posuda za ulje i košara za hranu mogu se prati u perilici posuđa
LED zaslon s dodirnim zaslonom koji je jednostavan za korištenje
Zaštita od pregrijavanja i neklizajuće nožice

Katalog-BH-air

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi