1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Barbecook Spring 3212 najprodavaniji plinski roštilj ponovo u Hrvatskoj!

Barbecook Spring 3212 najprodavaniji plinski roštilj ponovo u Hrvatskoj!

Prema našim izračunima radi se o najboljem plinskom roštilju na hrvatskome tržištu u pogledu uloženo - dobiveno.


Spring 3212 najprodavaniji plinski roštilj u Hrvatskoj!


U sezonama 2020. i 2021. prodano je više stotina ovog roštilja, uz 100% zadovoljstvo kupaca. Sada je opet s nama i u sezoni 2022.! Ovaj roštilj pruža sve najbolje što Barbecook nudi, izdržljivost i jednostavnost.


Po čemu je plinski roštilj poseban?


Plinski roštilj poznat je po svojoj jednostavnosti i raznolikosti. Upravo iz tog razloga, ova vrsta roštilja popularan je izbor među BBQ fanaticima. Plinski roštilj savršen je za one koji vole potpuno kuhanje na otvorenom, ali istodobno pridaju veliku važnost udobnosti i kontroli.

Barbecook nudi različite modele plinskih roštilja, svi izuzetno kvalitetni, s prekrasnim izgledom i jednostavni za upotrebu. Spring je jedna od Barbecook plinskih serija, a mi vam nudimo 2 modela: Spring 2002 i Spring 3212.
 
 

Koje su prednosti plinskog roštilja Spring 3212?


Spring 3212 plinski roštilj ima brojne prednosti. Ovu vrstu roštilja možete upogoniti vrlo jednostavno i za kratko vrijeme. Bez gubitka vremena, možete odmah započeti! Nadalje, na plinskom roštilju možete pripremiti brojna jela: klasična BBQ kobasica, pizza ili čak kolač, sve je to moguće.

Zahvaljujući emajliranom poklopcu i ugrađenom termometru, zadržavate maksimalnu kontrolu nad svojim jelom. Rešetke Spring 3212 plinskog roštilja sastoje se od emajliranog lijevanog željeza, savršenog za dobro i ravnomjerno prženje sastojaka.

Imate li na roštilju nekoliko sastojaka i jedan od njih je već spreman? Samo ga stavite na rešetku za zagrijavanje i pričekajte dok ostali sastojci ne budu spremni! Masnoće iz vaših pripravaka sakupljaju se u ladici za kapanje koju možete prati u perilici posuđa koja je integrirana u vaš plinski roštilj.

Spring 3212 roštilj na plin također ima dva kotača, što olakšava kretanje roštilja.


Kako funkcionira plinski roštilj Spring 3212?


Paljenje plinskog roštilja Spring 3212 vrlo je jednostavno. Prvo otvorite poklopac plinskog roštilja, a zatim otvorite slavinu plinske boce. Dajte plinu trenutak da cirkulira unutar vašeg plinskog roštilja. Zatim okrenite upravljačke gumbe u najviši položaj. Oni su povezani s različitim plamenicima vašeg roštilja. Kad vidite plamen, zatvorite poklopac i pustite da se aparat zagrijava oko 10 do 15 minuta.

Nakon toga roštiljanje može početi!

Kada radite s plinskim roštiljem, preporučuje se uporaba propanskog plina. Ne zaboravite kupiti odgovarajući regulator plina. To osigurava smanjenje pritiska na plinsku bocu. Pritisak u plinskoj boci često je mnogo veći od onoga što roštilju treba. Obavezno redovito provjeravajte datum na crijevu za plin. Redovita crijeva za plin imaju životni vijek od 5 do 10 godina.
 


Standardna oprema Spring 3212 plinskog roštilja


Plinski roštilj Spring 3212 opremljen je s tri plamenika i tri rešetke, svaka dimenzija 21 cm x 43 cm. Ovim roštiljem možete opslužiti oko 10 osoba. Spring 3212 ima jednu fiksnu bočnu policu (stolić) i jedan bočni plamenik. Na primjer, bočni plamenik može biti koristan za izradu umaka ili priloga. Nadalje, ovaj je roštilj opremljen ormarićem s vratima i prostorom za odlaganje. Također je lijepo znati da se ovaj plinski roštilj može kombinirati s Barbecookovim rotisserie setom (ražnjem).