1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Antibakterijsko posuđe i pribor za djecu sniženi za 30%

Antibakterijsko posuđe i pribor za djecu sniženi za 30%

U prodajnom sustavu LONCI&POKLOPCI by Bajde možete pronaći dječji program sigurnog i antibakterijskog suđa i pribora za jelo renomiranog i nagrađivanog proizvođača VIIDA.


Antibakterijsko suđe i pribor


Temeljne vrijednosti VIIDA robne marke sastoje se od sigurnosti, kvalitete, detalja i stila. Ulažemo velike napore u potrazi za najprikladnijim, visokokvalitetnim sirovinama primjenjivim za svakodnevnu uporabu – od 304L antibakterijskog nehrđajućeg čelika do netoksičnog silikona za prehrambene namirnice i ostalih materijala bez BPA (Bisfenol A, jedan je od najpoznatijih svjetskih endokrinih disruptora).Soufflé serija, sigurno i kvalitetno suđe i pribor za jelo


Najzastupljenija u našoj ponudi je Soufflé serija proizvoda koja je 2018. godine nagrađena Red Dot Design internacionalnom nagradom za dizajn. Prepoznatljiva je po materijalima kao što su antibakterijski nehrđajući čelik, netoksični PP & odvojivi nastavci od silikona.

Tanjurići, posudice, šalice, pribor za jelo te setovi za hranu koji svojom kvalitetom, bojom i dizajnom oduševljavaju i najzahtjevnije, idealni su i kao poklon.Stoga, ukoliko svojoj bebi do dvije godine starosti ili pak djetetu starijem od dvije godine želite pružiti maksimalnu sigurnost a sebi osigurati bezbrižnost, s punim povjerenjem izaberite ponešto iz ove ponude sigurnog i antibakterijskog suđa i pribora za jelo. U ponudi je tridesetak sjajnih proizvoda koje ćete vi i vaše dijete obožavati.