1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. AKCIJA! 30% popusta na Barbecook Siesta 412 Black Edition plinski roštilj

AKCIJA! 30% popusta na Barbecook Siesta 412 Black Edition plinski roštilj

Ne propustite ovu sjajnu priliku i nabavite jedan od najboljih plinskih roštilja na tržištu po fantastičnoj cijeni.Barbecook Siesta 412 Black Edition plinski je roštilj za ozbiljne igrače!

S čak 4 plamenika i površinom rešetke za 16 porcija opskrbit ćete pola kvarta!

Već standardno svjetlo, termometar i integrirani otvarač za boce velike su male stvari koje ovaj roštilj čine idealnim mjestom okupljanja.

Jeste li znali da svoj Barbecook Siesta plinski roštilj možete pretvoriti u moćan alat za pripremu pizze, škampa, kotlovine, gulaša, ražnja i još štošta?U svim Siesta plinskim roštiljima ugrađena je Dynamic Core Grill - dinamička grill jezgra.

Radi se o pomičnoj središnjoj grill rešetki koju možete zamijeniti nekima od Barbecook nastavaka.

Barbecook je iskoristio činjenicu da je središnji dio roštilja najtopliji prostor u roštilju, te je roštilj konstruirao na način da na središnji dio možete umjesto klasične grill rešetke postaviti neki drugi nastavak, kako biste pomaknuli svoje granice, ali i ograničenja svog plinskog roštilja.

Naime, zamjenom postojeće središnje grill rešetke dodacima dobivate potpuno novo iskustvo pripreme hrane na svom Siesta plinskom roštilju.

Pridodamo li tome još i mogućnost pripreme ražnja uz samookretan Barbecook nastavak za ražanj, vaš će Siesta plinski roštilj doista biti nešto posebno!

Nastavci se kupuju zasebno.Tražite li plinski roštilj za ozbiljne igrače, nudimo 2 strašna modela, Siestu 412 i Siestu 612 koja je opremljena s čak 5 plamenika i površinom rešetke za 18 porcija što znači da ćete na samo jednom roštiljanju opskrbit pola kvarta! Standardna oprema je mrak, uključuje start paket, ladicu za masnoće, električno paljenje, kolica s vratima, prostor za pohranu plinske boce, kantu za otpatke, termometar.

Naravno, svi roštilji rade s klasičnim plinskim bocama.