1. Početna
  2. Pomagala i pribor
  3. Mlinci za sol, papar i začine

AdHoc Pepe ručni mlinac za chili

AdHoc
  • Šifra: MP203
  • Dostupnost: Dostupno
  • Proizvođač: AdHoc
  • Cijena: 24,50 € (184,60 kn)

Opis

AdHoc. Funkcionalnost i ljepota. Izvanredni proizvodi rezultat su kreativnih i funkcionalnih umova. Funkcionalnost, ljepota, kvaliteta i dobar ukus. Budući da su AdHoc proizvodi promišljeni do najsitnijih detalja, fasciniraju svojom jednostavnom elegancijom i jednostavno su užitak. Interakcija funkcije i oblika trebala izvor su zadovoljstva za ljude i dodatno podižu kulturu kuhinje i stola na višu razinu. Idealno i za poklone!

Tehničke karakteristike

Mlinac za chili papričice i ostale slične začine s originalnim SchneidWerk?. Materijali: inox/akril. Dimenzije: promjer 4,5 cm, visina 20,5 cm.

PEPE je inovativni mlinac čilija iz AdHoc-a. Individualni dizajn odmah otkriva funkciju: ?Samo za čili!? Elegantan dizajn od akrila i nehrđajućeg čelika, za nesmetan pogled na čili, čini PEPE privlačnim na stolu. Ima patentirani originalni AdHoc SchneidWerk?, koji je dizajniran za optimalno sjeckanje sušenog čilija uključujući sjemenke. Zbog finog doziranja, rukovanje čilijem više ne dovodi do neugodnih iznenađenja. Poklopac za zaštitu arome osigurava da izrezani čili u prahu završi samo tamo gdje stvarno želite, točnije na hrani koju treba začiniti.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi